Rigby Taylor műtrágyák

rigby mutragya2Az 1919-ben alapított angol Rigby Taylor a világ egyik legnagyobb termékkutató, fejlesztő és innovációs vállalata a sport gyep területén. Az első kimondott gyepre való műtrágya termékei az 1930-as években jelentek meg a piacon. Azóta felmerült igényeknek és elvárásoknak eleget téve a cég széles skálájú termékpalettát fejlesztett, prémium minőségével előnyt biztosít a greenkeepereknek és groundsmaneknek.

Rigby Taylor termékeit speciális, szélsőséges klímán és eltérő összetételű talajokon fejlesztették ki, szem előtt tartva a céltudatos környezet megóvást. Ennek eredményeként magas minőségű szilárd és folyékony műtrágyákat, biostimulátorokat, talajjavítókat, nedvesítőszereket, speciális gyökérstimulátorokat, professzionális pályafestékeket és kiváló minőségű műtrágyaszórókat értékesítenek Európa szerte.

Rigby Taylor termékeket használja számos angol, skót Premier League futball és rugby csapata és nemzetközi szintű sportarénái, mint a Wembley, Wimbledon, St George Park, Manchester Utd, Chelsea, illetve a 2012-es Londoni Olimpia hivatalos beszállítója volt. Új futballpálya vagy golfpálya építése és renoválása esetén a kezdeti munkafázistól a karbantartásig Rigby Taylor termékek állnak rendelkezésre az igény szerinti minőségi zöld felület eléréséhez.

rigby mutragyaA Rigby Taylor professzionális műtrágyái közt 16 termékcsaládon belül több mint 70 féle termék található meg. A termékek a felhasználó számára nagy választási lehetőséget biztosítanak, időjárásnak és klímának megfelelően minden igényt kielégítenek. A termékek eltérő technológiával készülnek, ideértve a gyos lebomlású készítményeket és a lassú, 24 hét hatástartammal rendelkező szabályozott feltáródásúakat is (PCU&PCSOP, PCSCU technológia). A felhasználó kiválaszthatják a számukra megfelelő szemcseméretet a super micro-tól a super maxi méretig. A termékek között egyéb más speciális anyagok is megtalálhatóak, mint pédául az ERD és XL biostimulátorok, nedvesítőszerek, seaweed, amino- és huminaciodok, zeolit és egyéb más növényi kivonatok. Ezek precíz kijuttatásához, nagy segítséget nyújt a pontosan kalibrálható új fejlesztésű műtrágyaszóró.

Johnsons Sport Seed prémium fűmagkeverékek

A DLF márkanév garanciát jelent, mely türközi a cég vetőmag termesztési múltját. A sokéves folyamatos, magas minőségű kutatás és fejlesztés tette a világ legnagyobb vetőmag előállító cégévé.  A Johnsons Sport Seed műmag keverékek több mint 175 éves múltra tekintenek vissza. A profi minőségű, kiváló hírnevű keverékeket használták a brazíliai és dél-afrikai világbajnokságokon, illetve az angol Premier League top klubjai is ezt a márkát alkalmazzák. A Johnsons Sport Seed által felhasznált minőségi fajták az év egésze során magas vizuális élményt nyújtanak, illetve a gyors használatba vétel, a magas taposás-tűrés, az igénybevétellel és betegségekkel szembeni nagyfokú ellenálló lápesség jellemzi őket.

johnsons fumag

A folyamatos kutató-fejlesztő munka eredményeképpen olyan műmakeverékekkel látják el a profi szakembereket, melyekkel a stadionok gyepesítésére vetéses technológiával is tökéletes megoldást nyújtanak. A futballpálya keverékek közt megtalálható többek között az új stadionok esetén használatos rétiperje tartamú speciális keverék, vagy olyan felülvető fűmagkeverékek is, amelyek az alacsony hőmérséklet mellett is fejlődnek (0-10 ℃) 4Turf, illetve Axcella felhasználásával.

fumagkeverekek